Det märktes

Igår var första dagen som jag jobbade fyra timmar. Det märktes att jag var lite längre än vad jag varit tidigare på måndagar. Nu slutade jag två istället för ett och det är märkligt vad kroppen och medvetandet anpassar sig för när jag ätit lunchen färdigt fick jag medvetet tänka att jag hade en timme kvar av dagen.

När jag kom hem var jag trött i huvudet fast jag hade två paser schemainlagda. Det var bra att Märit, rektorn hade lagt in raster på schemat och det kommer jag ha på de andra dagarna också. Nu när jag kommer vara på Centrumskolan lite fler timmar kommer jag få lite mer strukturerad dag än tidigare och det ser jag fram emot.

Jag tror det är bra med den här upptrappningen på tre veckor innan det är halvtid som gäller för hela slanten.

Idag blev det sovmorgon, längre än vad jag hade tänkt mig fast nu när jag har börjat gå upp i tid kommer jag att tillåta mig att vila väldigt mycket. Vår träningsdag idag har jag plockat bort för en ev kvällspromenad. Jag tänker att det är lättare sen att lägga till träningen igen när jag märker att jag orkar och känner att jag kan det utan att få några symptom.

Grabbarna har ocskå tagis sovmorgon idag, kan bero på det regniga vädret… Det blir till att åka in till stan med Victor och kanske följer Rasmus med. Vi kanske äter lunch på stan och i så fall blir det Thai silk för det är den restaurangen som de saknar när de inte bor här i Kalmar längre.

Ha en bra dag.

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *