En bra fredagskväll

Som vanligt gick timmarna fort på centrumskolan. Idag på elevens val gjordes det äppelpaj med vaniljsås och det blev väldigt smarrigt.

Efter Centrumskolan handlade Mats och jag inför kvällen för vi blev uppbokade ikväll. Linda och Christian skulle komma till oss för vi ville gärna träffa dem innan de flyttar till Österrike igen. Tanken var att ses lite senare i veckan fast det blev en öppning för dem ikväll så då passade vi på. De bor vintertid i Österrike och sommartid i Sverige. Vi ska försöka få till en litet besök hos dem när de är i Österrike den här gången. Vi får se när vi kan planera in det.

Jag hann även sova en stund på eftermiddagen för det behövde jag göra för att orka med kvällen. Vi åt lax på stenbordet och det var gott som vanligt. Jag hade gjort smashed potatoes till och det passade väldigt bra till allt det andra.

Till efterrätt hade Mats gjord rabarberpaj och sedan åt vi vaniljvisp till förutom Mats som äter vaniljsås. Pajen blir lite knäckig så den är faktiskt helt ok, fast jag inte är en pajmänniska. Sedan spelade vi The mind och Gin rummy. Jag vann på gin rummy och det känns ju alltid bra att vinna. Det andra spelet är ett gemensamhetsspel och vi hann spela det många omgångar, vi kom till nivå fem.

Det blev en mycket trevlig kväll och jag älskar att umgås med vänner, det gör Mats med även om han nästan aldrig efterfrågar det lika mycket som jag. Det är ju tur att han har mig så han får lite roligt i sitt liv. 😉

Nu är det sängen för imorgon ska vi upp springa som vanligt. Vi hoppas på uppehållsväder för idag har det regnat väldigt mycket här i Kalmar. Det är många som fått översvämningar i sina källarlokaler.

Godnatt, kram Susann

6 kommentarer

  1. Tack än en gång för senast, för alla spelkvällarna och för alla härliga överraskningar. Välkomna till Österrike 🇦🇹 ❤️🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *