En fin morgon och en trevlig kvĂ€ll 💜

GodkvÀll i stugorna!

HÀr har jag precis landat i min favorithörna i soffan. NÀr jag hade parkerat bilen vid jobbet sÄ var det sÄ fina hÀrliga stora snöflingor som dalade ner frÄn skyn. Jag blev glad utav att se dem dala mot marken. Jag försökte fÄnga denna glada sekvens med mobilen för jag ville föreviga stunden. Kanske syns inte snöflingorna sÄ bra.

De tvÄ sista timmarna avslutades lugnt tillsammasn med en elev, filmen Naked pÄ Netflix och popcorn. NÀr jag kom hem vilade jag för vi skulle ju pÄ teater i kvÀll.

Nu Àr jag precis hemkommen frÄn teatern, Kalasa med Vasa. Vi gick tillsammans med Maria och Micke. Det var trevligt att komma ut och vara lite kulturella. Det var lÀngesedan vi var det. Tanken var att Maria och Micke skulle följt med hem fast alla var för trötta sÄ det fÄr bli en annan gÄng. Teatern var underhÄllande och skÄdespelarna var vÀldigt duktiga. Det var kul att se och höra om Gustav Vasa och de hade skruvat till förestÀllningen sÄ den blir lite farsaktig.

Nu ska vi bara landa hĂ€r i soffan framför en film eller serie innan det Ă€r dags för att sova. Jag hoppas ni har haft en bra fredag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *