En fullspäckad dag

Idag har jag haft fullt upp på Centrumskolan och det är svårt att få till mina pauser så imorgon får jag vara bättre på det. Jag vill ju att jag ska orka mina timmar utan att få symptom. Det har varit blandat idag med hemkunskap, promenad och slöjd på schemat.

På måndagar har Centrumskolan Apt och därför börjar jag senare på måndagar för att kunna vara med på mötena. Idag bestämdes det att vi skulle ta mötet via teams så då hann jag hem innan mötet började. Först hade jag lite svårt att koppla upp mig för jag är inte så van vid digitala möten fast till slut lyckades jag. Det som strulade var mitt ljud så de andra kunde inte höra vad jag sa, typiskt.

När mats kom hem vid halv fem så passade vi på att gå en kvällspromenad för det var så fint väder och jag kände att lite syre efter mötet skulle kännas skönt. Det blev lite drygt fyra kilometer.

Nu ikväll har jag bara chillat i soffan och virkat lite på en disktrasa som jag provar att göra. Jag såg ett c2cmönster som jag ville prova och äntligen fick jag till minskningen. Just nu virkar jag i ett bomullsgarn fast jag har läst att det ska vara lingarn till disktrasor så det får jag köpa. Det är rätt avkopplande att virka ibland om jag slipper tänka för mycket. Om jag är för trött och måste tänka hela tiden vad jag gör när jag virkar tar det mycket energi. Jag visar mitt arbete när det är färdigt.

Nu önskar jag en härlig måndagskväll, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.