Ny vecka och ny arbetsbörda

Godmorgon alla fina!

Här vaknar jag till vad det verkar en fin morgon fast kall, minus 13 grader står det på vår termometer idag. Det blir till att skrapa rutorna på bilen för jag såg att Mats inte hade hunnit det idag. Ibland brukar han göra det på min bil innan han åker vilket jag kuppskattar väldigt mycket.

Idag kommer bli en lång dag för mig på Centrumskolan, det är den här veckan som jag kommer börja arbetsträna på 75% och idag är den dag jag går längs. Jag börjar i och för sig inte förrän 10.15 fast då slutar jag inte förrän 16.15 och jag brukar ju sova på eftermiddagarna så vi får se hur trött jag kommer vara när jag kommer hem för då är det ju för sent att sova.

Förra veckan var jag ju väldigt trött, jag orkade knappt någonting och på lördagen märkte jag att jag nästan hade yrselkänsla och det var längesedan jag hade. Jag tror att den tiden som jag har lagt på mina dagar efter nyår kom ifatt mig förra veckan. Jag la ju på lite tid varje dag för att jag ville få en liten övergång till 75%. Nu hoppas jag att det ska fungera med 75% så jag inte får tillbaka mina symptom som huvudvärk och yrsel.

Jag ska snart ha möte med arbetsförmedling och försäkringskassa så vi får se vad som blir planen framöver och vad vi gör om 75% går bra eller om det inte går bra. Jag har beslut på att vara på Centrumskolan till någon gång i juli tror jag.

Nu ska jag göra mig i ordning för en dag på Centrumskolan, kram Susann

En kommentar

  1. Ingajohansson

    Här är -9gr

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *