Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En grå morgon.

Godmorgon alla mina fina vänner som tittar in till mig denna måndagsmorgon. Det är redan måndag och helgen har svischat förbi som vanligt. Vi hade en trevlig helg i Linköping och det var riktigt roligt att se alla danstolkningar. En ny måndag betyder en ny vecka med nya möjligheter. Jag vaknade upp tidigt som vanligt och hamnade direkt i soffan framför tv-nyheterna. Det ser kallt och grått ut utomhus och temperaturen ligger på 3 grader. Efter inlägget så blir det duschen och göra i ordning mig för att kunna lägga ut uppgifterna i dagens hemkunskapslektion.

Idag fick Mats ta bussen till jobbet då dottern har vår andra bil. Jag fick ta bilen idag eftersom jag och några kollegor ska bada i kväll, vilket vi brukar göra när det är måndag. Det är en trevlig tradition tycker jag, vi sitter där och bara njuter med en kopp blåbärssoppa i handen och oftast har vi haft solsken, vilket vi hoppas att det blir i dag med.

Utsikten från Kalmar kallbadhus.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och måndagar innebär hemkunskapslektion för min del. Eleverna ska göra rulltårta och teoridelen handlar om socker. Annars har jag inget mer än badet inplanerat.

Jag önskar er alla en härlig måndag, kram Susann 💜

4 kommentarer