En hemmadag

Inget alarm idag, vaknade runt åtta och kände mig lite seg. Det blev frukost framför julkalendern och sedan har vi bara småplock här hemma. Jag har röjt i tvättstugan där vi har en förmåga att trycka in allt. Det har mer blivit ett förråd 😱

Jag lyckades även hitta min mangel under alla saker. 😊

Mats har ägnat sig åt strykhögen, och lite annat småplock. Vi har även gjort köttbullarna som vi ska ha på julafton 😊 Det gäller att fördela det som ska göras för att inte det ska bli stressigt.

Vi har bara varit hemma alldeles själva förutom en promenad på eftermiddagen. Vi var tvungna att få lite frisk luft. 😊 Det var skönt ute och det var fler än vi som var på promenad. Det blev en rask promenad ut mot Värsnäs och tillbaka, nästan 5 kilometer.

Den här helgen går mot sitt slut. Jag somnade i soffan vid helt fel tid så vi får se hur natten blir. När tröttheten bara slår på så kan jag inte värja mig, även om jag försöker.

Den här helgen har vi bara varit själva förutom lördagsmorgonen då vi träffade våra löparkompisar. Ibland behövs de här helgerna när vi bara kan samla energi.

4 kommentarer

  1. Är skönt att ta det lugnt på helgen
    Somna i soffan är inte bra, hela natten kan bli förstörd
    Hoppas du sover gott i natt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.