En lugn eftermiddag och bilfix

Måndag och alla elever var tillbaka efter distansundervisningen. Det är kul att träffa alla igen och det blir lite mer för mig att göra då och det gillar jag. Idag har hemkunskap och fysisk aktivitet varit några utav de lektioner som jag stöttat upp på. På hemkunskapen bakades det chokladbröd och på den fysiska aktiviteten gick jag och en elev en promenad.

Efter Centrumskolan åkte jag och handlade fil och lite annat som vi behövde fylla på med. Sedan hämtade jag Mats på sitt jobb eftersom vi inte hunnit titta på min bil. När vi kom hem fortsatte Mats jobba efter att vi kopplade in en batteriladdare och hoppades på att det bara var ett urladdat batteri som var problemet.

Jag vilade efter att jag hade satt igång en maskin tvätt, Att bara ta det lugnt var det jag kände att jag behövde efter vår helg i Malmö.

Ett antal timmar senare höll vi tummarna när vi skulle provstarta bilen och jippie, den startade. Vilken lycka för vi är bortskämda med två bilar och att slippa vara beroende utav varandra eller bussen. Så då var det nog bara batteriet i alla fall så imorgon bitti kan jag förhoppningsvis ta bilen till Centrumskolan.

Ikväll är det bara chill i soffan och vi tittar på senaste avsnittet av Tunna blå linjen.

Jag hoppas ni haft en bra måndag, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.