En lugn söndag 🌞 #kavlaupp

Idag satt vi ute och Ă„t frukost, det var redan supervarmt nĂ€r klockan var 8.30. Mats och jag hade gjort ”lyxfrukost” till oss nu nĂ€r vi hade Fatimah och Andreas pĂ„ besök. Vi stekte, bacon och amerikanska pannkakor. Vi gjorde Ă€ven Ă€ggröra och jag Ă„kte och köpte frallor till oss.

Efter frukosten Äkte Fatimah och Andreas hem. Vi fixade i ordning innan Mats och jag somnade i soffan i uterummet. Jag har varit ganska trött hela dagen.

Vid 12.30 Äkte vi till Eko för jag skulle köpa sura tefat till Samina för jag hade Àtit upp hennes. Sedan Äkte vi till Norrliden för ett dopp med Annika fast det blev inte lÄngvarigt för sedan kom regnet och det Äskade. Det var skönt i vattnet, 22 grader.

NÀr vi kom hem igen slöade vi framför tvn innan det var dags för mig att Äka och fÄ min första vaccinationsspruta. Mats fick köra för jag ville vara pÄ den sÀkra sidan för jag vet aldrig vad jag reagerar mot. Jag Àr inte riktigt som alla andra.

IkvĂ€ll har jag smakat en grekisk yoghurt som jag fĂ„tt gratis. Den var god och krĂ€mig med en frĂ€sch citronsmak đŸ‘đŸŸ

PÄ tvn har det och Àr det fotboll som gÀller.

Jag har haft en bra midsommarhelg och ikvÀll har jag Àven pratat med Rasmus som berÀttade att han köpt en bil. Det Àr stort första bilen.

Jag hoppas att Ă€ven du haft en bra helg, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *