Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

En lugn söndag 🌞 #kavlaupp

Idag satt vi ute och åt frukost, det var redan supervarmt när klockan var 8.30. Mats och jag hade gjort ”lyxfrukost” till oss nu när vi hade Fatimah och Andreas på besök. Vi stekte, bacon och amerikanska pannkakor. Vi gjorde även äggröra och jag åkte och köpte frallor till oss.

Efter frukosten åkte Fatimah och Andreas hem. Vi fixade i ordning innan Mats och jag somnade i soffan i uterummet. Jag har varit ganska trött hela dagen.

Vid 12.30 åkte vi till Eko för jag skulle köpa sura tefat till Samina för jag hade ätit upp hennes. Sedan åkte vi till Norrliden för ett dopp med Annika fast det blev inte långvarigt för sedan kom regnet och det åskade. Det var skönt i vattnet, 22 grader.

När vi kom hem igen slöade vi framför tvn innan det var dags för mig att åka och få min första vaccinationsspruta. Mats fick köra för jag ville vara på den säkra sidan för jag vet aldrig vad jag reagerar mot. Jag är inte riktigt som alla andra.

Ikväll har jag smakat en grekisk yoghurt som jag fått gratis. Den var god och krämig med en fräsch citronsmak 👍🏾

På tvn har det och är det fotboll som gäller.

Jag har haft en bra midsommarhelg och ikväll har jag även pratat med Rasmus som berättade att han köpt en bil. Det är stort första bilen.

Jag hoppas att även du haft en bra helg, kram Susann 💜