Jag,  Sjukskriven/Arbete

En lugn söndag 😊

Idag har det varit en lugn dag dĂ„ vi inte har gjort för mycket. Efter frukosten blev det lite plockande och Ă€ven en tur till Ă„tervinningen för att sedan Ă„ka över till Öland och lĂ€mna Alidas present. Vi kunde inte komma pĂ„ hennes kalas i pĂ„sk och idag hade vi Ă€ntligen lite tid över för att lĂ€mna presenten. Vi hade köpt en ljusring med stativ och mikrofon till mobil och hoppas att det ska komma till anvĂ€ndning.

PÄ vÀgen tillbaka handlade vi pÄ ica som finns pÄ köpstaden i FÀrjestaden. Vi skulle köpa lite saker till middagen för Victor och Torun skulle komma i eftermiddag.

NÀr vi kom hem somnade jag i soffan i uterummet och det var sÄ skönt dÀr. Vid tretiden kom Victor och Torun och det var kul att trÀffa Victor som har varit i TandÄdalen hela vinterhalvÄret. IkvÀll har vi bara umgÄtts, spelat en massa spel och Àtit grillat.

Nu Àr det snart dags för sÀngen för imorgon ska alla upp tidigt dÄ Victor och Torun ska Äka till Mariefred dÀr hon bor och sedan kommer de tillbaka nÄgon gÄng nÀsta vecka.

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *