Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndag och sista dagen på påsklovet.

Hjälp vad lovet gick fort. Jag som tyckte att en veckas ledighet är lång tid, visst är det det om en inte har påsklov fast tiden gick otroligt fort. Vet egentligen inte riktigt vad jag gjort på lovet mer än bara vara och njuta av att inte göra någonting speciellt. Det är såklart fortfarande lyxigt med lov, till skillnad mot förr då jag inte hade lov.

Idag söndag blev det ingen sovmorgon som jag trodde utan vaknade i vanlig ordning halv sju. Jag låg kvar och försökte sova fast det gick inte så bra utan bestämde mig efter ett tag att stiga upp och ge mig ut och springa. Vid halv åtta gav jag mig i väg och jag körde dag 3 med Garmins löpprogram. Det var inte så långt som jag skulle springa idag. Först 5 minuters uppvärmning med att gå eller jogga, sedan skulle jag springa med tempoväxlingar mellan gång, jogg och löpning i 1,7 km och därefter avslutades med att varva ner 5 minuter med att antingen gå eller jogga. Tanken med träningspasset var att öva på glidningarna mellan gå – jogga – springa -jogga – gå. Det var svårt att medvetet växla tempo fast jag får väl vara nöjd med att jag tog mig ut. Det gick bra med min fot eftersom det inte var så längt träningspass. Jag känner dock i foten nu fast jag hoppas det inte blir värre.

Dagen har startat och vi har inga direkta planer för den här dagen. Mats är ute och byter däck på Volvon och sedan blir det en tur till affären för att köpa fil. Kanske att vi får till en landskapsrätt idag, måste bara kolla vilken rätt som står på tur. Vi har inte haft tid att laga rätterna på ett tag fast jag har inte glömt bort dem utan tänker att jag ska försöka laga ikapp.

Victor ringde igår och han har nu slutat uppe i Tandådalen och var på väg till en kompis, Torun. De kommer antagligen idag och det ska bli kul att träffa honom nu efter att han varit hela vintersäsongen i Sälen.

Annars kommer det bara bli lite fix inför jobbveckan som kommer. Jag har en hemkunskapslektion som ska planeras och delas med eleverna. Det kommer att bli småkakor på måndagens lektion.

Sedan var jag lite sugen på att spela paddel, får se om vi gör det eller om jag åker till Malkars och kör Milon.

Nu önskar jag er en härlig söndag, kram Susann 💜

2 kommentarer