En mulen morgon

Jag tycks ha kommit tillbaka till att vakna runt klockan sex trots att jag har sovmorgon. Jag har sovit förvånansvärt bra i natt trots lite oro för mitt kaffedrickande igår efter lunch. Idag vaknar jag upp till ett lite mer mulet väder fast solen tittar fram lite då och då. Nu när klockan är åtta visar utomhustermometern på 10 grader. Jag hoppas att även denna dag kommer att bli fin.

Idag är det skolans val på schemat för mig och då ska eleverna göra nutidsfrågor. Kommer ni ihåg att ni gjorde sådana frågor i skolan? Jag minns dem med lite fasa för jag var alltid så dålig på att hålla mig ajour på aktuella nyheter. Jag tycker fortfarande att jag är ganska dålig på det. I och för sig tycker jag det är lite lättare nu i och med alla flöden som finns runt omkring en i samhället. Jag har i alla fall förberett för lektionerna så nu är jag uppdaterad på lite aktuella nyheter. 😊

Idag ska jag vila när jag kommer hem för jag tror att jag kommer att behöva det idag. Vår natt gäst kom hem runt elva igår kväll och just nu sover hon. Jag får se om jag hinner prata med henne innan jag åker till jobbet idag. Jag tror Filippa skulle börja klockan elva idag.

Vad händer för er idag?

Jag önskar er alla en fin dag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *