Allmänt,  Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En mysig dag

De kom innan midnatt, fast då var jag så trött så Mats fick hämta Fatimah och Theo själva. Den här veckan har jag varit lite snurrig och illamående så jag måste passa på att vila när jag kan.

Det blev en lugn morgon då alla tyckte det var skönt att sova ut. Frukosten åt vi såklart i vårt uterum och det var varm och skönt där, behövde inte sätta på värmarna. Till och med Rasmus och Tova kom ner till frukosten. Victor har sovit här inatt så vi var fullt hus, (saknade förstås Samina). Sedan vid 11-tiden kom familjen Sandströms på fika, och Theo var sugen på att leka med Hampus och Sigge.

Fatimah och jag drog en snabbis till Hansa, Fatimah ville köpa present till Victor, då hon inte har hunnit fira honom plus att hon hade sett några fina klänningar på lager 157 på nätet. Hon hittade både klänningar och byxor, jag kunde inte heller låta bli att shoppa. Så vi kom nöjda hem igen och då hade Mats grillat så det var nästan bara till att sätta sig och äta. Snacka om vad lyxigt.

Nu vid halv fem lånade Fatimah vår Saab, för hon skulle hälsa på en kompis på Öland. Fatimah och Theo kommer sova över där och lämnar bilen imorgon innan de åker med tåget hem.

Det har varit en mysig dag tillsammans med lillasyster <3

Kommentarer inaktiverade för En mysig dag