Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En ny vecka

Godmorgon till dig som tittar in här. Det är en mörk morgon och jag sitter som vanligt i soffan och skriver detta inlägg.

Det är måndag och en my vecka ligger framför en. Än så länge känns det som om det kommer bli en ganska lugn vecka med jobb och träning. Idag blir det Centrumskolan som vanligt och jag har för mig att vi skulle börja vår digitala kurs i eftermiddag och lära oss tecken som stöd. Jag har gått ett antal sådana kurser så jag kan en hel del tecken fast det är roligt att lära sig fler och jag glömmer lätt nu när jag inte använder mig av tecken på jobbet. När jag arbetade i förskolans värld så tecknade vi dagligen med barnen för att stötta upp det verbala. Eftersom jag då arbetade på en avdelning i åldrarna 1 till 3 så fick barnen ytterligare ett sätt att kommunicera på.

Jag tycker det ska bli kul att gå en teckenspråkskurs igen och nu när alla på skolan ska göra det tillsammans så finns det ju möjlighet att träna och komma ihåg tillsammans.

När jag är inne och läser på mina bloggvänners inlägg på Nouws märker jag att Nouw krånglar igen. Det är ju så himla irriterande. Jag bytte från Nouw för jag ville ha ett eget domännamn som jag betalar för. Jag har min blogg via Loopia. Visst det är ingen gratis portal fast det kan en inte ha om en vill ha ett eget domännamn som jag har, zinnie.se. Jag tittade även på andra lösningar innan jag bytte från Nouw. Det som var avgörande var att Tovas pappa hade på Loopia och kunde hjälpa mig när jag startade upp min blogg här. Jag tycker det har fungerat bra hittills förutom då jag en tid hade problem med kommentarerna som nu är löst. Det finns support att tillgå om en kör fast och inte vet vad en ska göra så det är ju smidigt.

Nu ska jag äta frukost och lyssna på boken Malma Station av Alex Schulman.

Jag önskar dig en härlig måndag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för En ny vecka