Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

En ta igen mig dag :-)

Inget Ability idag och det är ganska skönt på ett sätt fast jobbigt på ett annat. När jag är på Ability är det så tydligt vad jag har problem med och då känns det så deprimerande.

Idag ska jag en sväng till Mats jobb för att spela in honom och Linda. De ska spela en teater imorgon för förskolebarn och idag ska de köra genrepet. Det ska bli kul att se. <3

Sedan ska jag träffa en gammal kollega på lunch i stan och det ser jag fram emot jättemycket. Jag älskar Birgitta för hon är världens finaste och ödmjukaste person som jag hade förmånen att jobba tillsammans med innan hon pensionerade sig vid 62. Jag har lärt mig otroligt mycket av henne och vi hade många underbara pedagogiska diskussioner. Jag tror hon skulle säga att jag har lärt henne en hel del också. Att träffa henne kommer att ge mig mycket energi vilket jag kan behöva.

Under dagen kommer jag att packa upp från resan, tvätta lite. Det braiga är att jag kan ta det i mitt tempo så jag inte blir yr och snurrig. Jag har fortfarande huvudvärk efter Österrikeresan så målet är ju att bli av med den och då är det slowmotion tempo och väldigt lite fokus och koncantrationsaker som gäller.

Hoppas att ni får en underbar dag <3

2 kommentarer