Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Ett Ă„r 😊

GodkvÀll, hÀr sitter jag i soffan framför tvn, mÀtt nöjd och glad. Jag tÀnkte att jag skulle titta in hÀr samtidigt som det Àr handboll pÄ tv. Just nu leder damerna med 12-9 mot RumÀnien och sÄklart hÄller jag tummarna att Sverige ska vinna. Mats ska precis Äka till kören sÄ nu kommer jag ha det lugnt och skönt.

Idag har de gÄtt vÀldigt fort pÄ jobbet som vanligt. Det var en kollega borta sÄ jag fick ta en utav hennes lektioner och det gick bra. Sedan har det stÄtt hemkunskap pÄ schemat och det blev lussekatter. Jag har Àven sett över de betyg som jag har satt den hÀr terminen. Jag vill verkligen att det ska bli sÄ rÀtt som möjligt fast jag tycker det Àr svÄrt att bedöma. Jag har pratat med kollegor för att se om det jag tÀnker fungerar och de hÄller som tur vad med mig. SÄ nu Àr jag klar med min bedömning av betyg för de elever som jag har i hemkunskapen. Betygen ska vara satta denna vecka. Vi personal började morgonen med att lussa för vÄra elever och sedan bjöd vi pÄ julmust och pepparkaka för de som ville ha.

I eftermiddag hade jag möte med en person frÄn arbetsförmedlingen angÄende min anstÀllning. Han var jÀttetrevlig, har glömt vad han hette. Det var första gÄngen jag trÀffade honom och det gick bra som sagt var. Nu har jag skrivit pÄ papper för att de kommer att bevilja lönebidrag för ett Är framÄt sÄ det kÀnns vÀldigt bra att veta att jag kommer vara kvar pÄ skolan i minst ett Är till. Det Àr skönt att slippa vara orolig över vad som ska hÀnda och om ekonomin förÀndras. Nu vet jag och bara kan vara utan att behöva fundera sÄ mycket.

Idag var jag trött nÀr jag kom hem, lite Ät det snurriga hÄllet och det mÀrktes pÄ mötet dÄ jag skrev under pÄ helt fel rad. Min hjÀrna ville inte riktigt fungera. Jag somnade som en stock i soffan sÄ det var verkligen vad jag behövde. Jag kÀnner fortfarande att min hjÀrna inte Àr som den ska fast jag tÀnker att det Àr sÀkert allt som jag tÀnker pÄ kring betygen, julen och den stundande skidresan. Det Àr mycket att hÄlla koll pÄ.

IkvÀll ska jag bara vila tills det Àr dags för mig att sova. Jag hoppas ni haft en bra dag, denna luciadag,

kram Susann

Kommentarer inaktiverade för Ett Ă„r 😊