Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Luciadagen 2021

Godmorgon, denna luciamorgon.

I natt har jag sovit sådär för jag drack kaffe hos Marie och Jimmy igår. Ja, jag vet att jag får skylla mig själv. Det blir till att vila lite senare idag. Det är fortfarande ganska mörkt utomhus och temperaturen ligger på nollan så jag slipper skrapa fönsterrutorna på bilen, jippie.

Eftersom det är lucia idag så ska jag åka lite tidigare till jobbet för vi personal ska lussa för eleverna. Mitt vita linne ligger nerpackad i väskan och det gör även glitter och ljus. Vi ska sjunga några sånger så det kommer inte vara jättemånga sånger som tur väl är. Jag kan alla låtar utom Rudolf med röda mulen.

I Orsakullans utmaning undrar hon om jag ska titta på något luciatåg idag och svaret på denna fråga är nej. Det blir bara det tåget som vi har på jobbet för eleverna.

Dessa två bilder passar nu när det är luciadagen.

I eftermiddag ska jag ha möte angående min anställning med lönebidrag. Jag hoppas att det bara är lite formalia som att skriva på papper så jag får förlängt. De kunde ju bara ge mig ett halvår eftersom det var Coronatider. Nu hoppas jag att vi kan skriva ett år direkt eftersom vi träffas fysisk den här gången.

Jag hoppas ni får en bra luciadag, kram Susann 💜

4 kommentarer