Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Ett bra avslut på helgen

Dagen blev som jag trodde, en riktig tröttdag för min del. Det blev inte mycket gjort för min del förutom två maskiner tvätt. Jag sov bort lite timmar i soffan och ändå kände jag mig trött.

Till slut piggnade jag till och kunde läsa lite i en bok av Toni Morrison, Älskade. Medans Mats grillade middagen sätt jag med skjutdörrarna öppna i en solstol och läste. Solen sken precis då, en stund innan öste regnet ned fast det blev uppehåll lagom länge så vår middag blev fördig, karré, sparris och vitkål.

Vi tittade på Robinssonfinalen och strax därefter kom Victor, Rasmus och Tova hem från Byxelkrok. Det kändes mysigt att hinna träffa dem och prata lite innan de åker tillbaka till Byxelkrok imorgon.

Victor ska sälja sin bil imorgon, Saaben så det är därför han kom hem en liten sväng och de andra ska fylla på garderoben så de klarar sig i Byxelkrok över sommarsäsongen. De ska jobba alla tre på Petters pizza och restaurang över sommaren och den här helgen var startskottet för sommarjobbet.

Det var kul att vi hann krama och prata innan det var dags för sängen för mig. Kanske hinner jag träffa dem innan jag åker till jobbet imorgon förmiddag.

Godnatt 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *