Falafel och hemma igen.

Inatt sov jag inte så mycket för jag drack kaffe igår. Jag vet att det är klantigt fast tänkte att jag ändå skulle kunna sova.

Jag gick upp vid 8.30 tiden och väntade sen på att Samina och Annika skulle kliva upp. Medan jag väntade lyssnade jag på ljudbok. Det dröjde nästan en timme innan de andra gick upp.

Vi drack bara kaffe hos Samina för vi hade bestämt att vi skulle äta falafel innan vi lämnade Malmö. Vi valde att äta på Möllans falafel och vi blev mätta och nöjda.

Sedan körde vi hem Samina och tackade för oss innan vi drog hemåt. Vi fick trevliga dagar i Malmö, Annika och jag. Det är så lätt att umgås med Annika, känns som vi känt varandra längre än 1,5. Jag är så glad och tacksam för denna nya kompisrelation.

Vi hann även boka övernattning till vår Uppsalaresa som vi ska göra i slutet av juli, Mats, Annika och jag. Det blev 3 nätter på Duvan Hotell och konferens. Vi hoppas det är ett ok boende. Det är kul att ha något att se framemot tillsammans. 😊

Vi körde om Nybro på vägen hem för Annika skulle till Nybro.

När jag kom hem var Mats hemma och vi körde och handlade räkor till kvällen och varsitt ostron. Efter handlingen somnade jag helt utmattad i soffan. Det var verkligen vad jag behövde efter malmöresan. Jag hade lite huvudvärk och kände mig lite snurrig och då är det vila som gäller. Jag hoppas jag kan sova hyfsat i natt trots att jag drack en kopp kaffe i morse.

När fotbollsmatchen började vid 18.00 åt vi våra räkor och började som vanligt med ostronet. Det var gott 💜

Snart är det sängen för mig för imorgon är det löpning och bad som vanligt på lördagsmorgonen.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.