Allmänt,  Jag,  Mats och jag

Första jobbdagen efter långledigheten

Klockan ringde halv sju imorse för vi skulle lämna in bilen så jag fick skjutsa Mats till jobbet sen. Jag började inte jobba förrän 9.40 så jag åkte hem och sov tills det var dags att köra till jobbet. Jag är verkligen så trött fast jag nog sov nio timmar inatt.

Det blev en bra dag på Centrumskolan och det var roligt att träffa alla igen. Kollegorna ville att jag skulle ändra mina tider på onsdagar för att jag ska kunna hjälpa till med några elever. Det handlar om att skjuta min tid en halvtimme så det är inga problem för mig.

Efter jobbet hämtade jag Mats för att hämta bilen och Mats körde sen tillbaka för att jobba färdigt.

När jag kom hem från jobbet idag så gick jag och la mig för att vila. Självklart var jag så trött så jag somnade och vaknade inte förrän Mats kom hem från jobbet strax efter 16.

Ikväll lagade jag tomatsoppa och sen satt vi framför Tv:n och tittade på Nord och syd. Efter det avsnittet av nord och syd gick vi till affären och på vägen dit gick vi förbi Marie för att kolla om hon skulle med och springa på lördag och vilken tid. Hon kunde så på lördag hämtar vi henne 8.15.

I affären köpte vi fil och ägg och det var en skön kvällspromenad. Nu blir det Sveriges mästerkock och sen blir det nog sängen för jag är fortfarande trött.

Kommentarer inaktiverade för Första jobbdagen efter långledigheten