Arbete/sjukskrivning,  Sjukskriven/Arbete

Första mars 2022

Jaha, då går vi in i en ny månad, mars. Denna månad brukar bjuda på en mångfald av väder innan våren bestämmer sig att ta över helt. Idag är det 2 minusgrader här i Lindsdal och en ganska ljus morgon. Det blir till att skrapa bilrutorna innan jobbet. Jag hoppas att isen hinner smälta lite innan jag ska åka.

Nu sitter jag framför tvnyheterna och lyssnar på vad som händer i Kiev, Ukraina. Vapenvilan som en trodde skulle bli igår i förhandlingarna blev inte utan det är fortfarande oroligt. Ryssland har snart omringat Kiev och inne i Kiev är det en nervös väntan på vad som ska ske. De förbereder sig med att göra kamouflagenät, folk donerar blod osv. Alla hoppas väl fortfarande att förhandlingarna ska uppta och att det ska leda till vapenvila så inte fler blir dödade.

Jag har varit inne och tittat på skyddrumskartan som finns på MSBs hemsida och sett att vi inte har något skyddsrum i Lindsdal utan vårt närmaste skyddsrum ligger ca 3.5 km från Lindsdal in mot Kalmar. Vet du vart ditt närmaste skyddsrum ligger? Har ni en beredskapslåda hemma hos er? Vi har inte det.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och efter jobbet ska jag till osteopaten och det ska bli skönt för jag har ju fortfarande problem med mina fötter. Jag får se vad Elin säger om dem. Sedan ska jag hem och vila för ikväll blir det löpning med ev Madeleine. Karin kunde inte springa ikväll så vi hoppas hon kan nästa vecka.

Idag börjar en fotoutmaning som Christel har och den ska jag försöka vara med på. Dagens ord i utmaningen är Fettisdagen.

Nu önskar jag er en härlig första mars, kram Susann 💜

4 kommentarer