Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Förvirrad – ibland undrar jag hur snurrig en kan bli?

Kvällen igår blev bra, jag hann vila efter Ability vilket var verkligen välbehövligt då jag var ganska snurrig och yr med huvudvärk. Det blev ingen shopping med Victor för jag var tvungen att samla energi inför restaurangbesöket. Det blev bara en liten tur för att Victor skulle provköra en bil efter att jag vilat en stund.

När vi skulle åka till restaurangen kunde jag inte hitta min plånbok, vi letade överallt utan resultat 🙁 Eftersom jag inte var okej igår så tänkte jag att den måste ligga här hemma någonstans, kunde inte tänka mig något annat ställe.

På Restaurangen Athena dök Ingela, en kompis upp för att lämna ett paket till Victor. Vilken glad överraskning 🙂 Hon skulle in och repa med domkyrkokören. Efter ca 2h på restaurangen vile jag hem och bara vila, snurret kom tillbaka såklart. Jag ör tydligen extra känslig för intryck igen. Jag gick och la mig klockan nio, händer typ aldrig och somande innan klockan tio. Snacka om att jag är lite energifattig för jag som ända till klockan åtta idag.

När jag steg upp idag var ju fokus min plånbok, jag letade fast hitta den såklart inte. Sedan kom jag på att jag földe ju med Victor igår när han skulle provköra en bil och då åkte jag dit där jag visste att bilen står parkerad och mycket riktigt ligger min plånbok där. Nu är bara frågan hur jag får tag i den, måste lösa det under dagen. Fattar inte riktigt hur den hamnade där, har inget minne av att jag hade den med mig. Vilken tur att jag väntade med att spärra alla kort. När jag har sådana snurrdagar som igår kan jag nästan bli mörkrädd för mig själv, mitt minne försämras och jag känner mig allmänt konstig.

Jag hoppas dagen idag blir bättre för det är bara vila som gäller för mig då jag fick ledigt från Ability för att komma ifatt mig själv.

Bild tagen på Stensö förra helgen när vi gick tipspromend.

Ha en bra helg <3

En kommentar

  • oprol evorter

    When I initially commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any means you possibly can take away me from that service? Thanks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *