Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 1 september 2023

Redan en ny månad, vad tiden går fort. Ju äldre jag blir desto fortare går tiden, det känns som det.

Igår blev det inget inlägg. Det känns som det inte händer så mycket som jag kan skriva om.

Gårdagens väderbild och jag cyklade trots att prognosen visade regn. Jag klarade mig från regnet både till jobbet och hem.

I går kväll kom jag inte iväg på träningen med Sweden runners för det regnade för mycket tyckte jag. Nästa torsdag ska jag försöka komma iväg.

I morse regnade det och jag hade redan bestämt mig igår att jag skulle ta bilen till jobbet idag.

Klockan 8:15 i morse hade jag en tid hos tandläkaren på sjukhuset för de skulle röntga mitt tandimplantat. Som vanligt klöktes jag ett antal gånger innan de fick en bild. Tandsköterska rekommenderade mig att jag skulle få en eftermiddagsfika nästa gång för en kunde tydligen ha lite mer kräkreflex på morgonen. Dessutom trodde hon på att en drog i örat samtidigt som hon satte in plåten vilket jag tyckte var båg och försök till anledning vilket inte fungerade på mig.

Timmarna på jobbet gick fort som vanligt. Efter jobbet åkte S och jag och handlade. Hon slutade samtidigt som mig och vi jobbar ju nära varandra.

Ikväll åkte jag till dottern och William och åt plockmat. Jag skjutsade först Mats till slottsallén där han och cheferna skulle ha kräftskiva innan jag körde till S och William.

Vid halv nio åkte jag hem och la mig framför tvn i uterummet. Ikväll var det dags för att tända ljus.

Rasmus kommer sova här inatt för han är på fest hos en kompis i närheten av vårt kvarter.

Nu börjar jag bli trött, vet inte om det är någon idé att lägga sig ännu. Jag har lovat att hämta Mats om han inte får skjuts hem av någon.

Kram Susann 💜

4 kommentarer