Fredagen den 16 oktober 2020 AW

Äntligen fredag och jag har börjat längta så efter fredag vilket jag inte har gjort på samma sätt tidigare. Kanske beror det på att jag behöver min vila och bara göra det jag vill och umgås med vänner.

Idag stod utomhustermometern på 5 grader varmt nu klockan 9.00 och det har slutat blåsa vilket är väldigt skönt. Det är mulet fast ändå upplever jag att det är ljusare än innan i veckan.

Idag ska jag bli skjutsad av Victor till Centrumskolan för vi ska ha AW direkt vid klockan 14.30 och jag tänker att jag nog orkar vara med ett tag i allafall. Mats har lovat att hämta mig senare ikväll, får se när det blir. Jag tänker att runt 18-tiden kommer jag vara trött eftersom jag kommer få hoppa min eftermiddagslur. Det ska ändå bli en trevlig eftermiddag med alla kollegor och det är kul att hinna prata och umgås på ett mer privat plan ibland för på dagarna hinns inte det med.

Sedan kommer jag säkert landa i soffan och mitt mål då är att hålla mig vaken tills det är dags att gå och lägga mig för jag ska självklart upp i morgonbitt för att springa och bada med mannen, Marie och Annika. Nu har ju vattentemperaturen sjunkit mot 10 grader och det har jag längtat efter. Igår kväll när jag badade låg vattentemperaturen på 10,7 så det lär väl vara något liknande imorgonbitti.

Nu önskar jag alla fina bloggvänner en härlig fredag, kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.