Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 17 april 2020

Nu är snart fredagen slut och det är dags att gå och ha en date med John Blund. Idag var jag trött på morgonen, det blev sovmorgon till 8.45. Jag började dagen med att åka till Malkars för ett yogapass. Det var ett pass som passade mig perfekt idag eftersom min kropp var lite öm från intervallerna igår kväll med Sweden runners. Passet bestod av mycket stretching utav hela kroppen så efteråt kändes det väldigt skönt. Att få en hel timme med sig själv och sin andning är bra för själen och måendet.

Idag har jag gett mig själv tid till att bara vara, hoppade över städningen. (Skjuter upp det till imorgon)

Min skönhetssömn fick jag också i eftermiddag. När Mats kom hem åkte vi till Haglunds för att titta på tapeter. Det är inte det lättaste att enas över tapeternas färg fast till slut var vi överens. 😱 Det blev inga färgglada tapeter som jag tänkt mig från början utan ganska neutrala med blommor på i grå och vitnyans.

Därefter åkte vi till Mio och beställde 3 barstolar, en soffa och två fåtöljer. Längtar redan efter när vårt loungerum blir färdigt.

Sedan när vi kom hem grillade vi karré, majs och zucchini till middag. Medans vi väntade på att maten skulle bli färdigt hällde vi upp vin och cider och åt lite ölkorv till förrätt. Solen sken in i vårt uterum så det var mysigt att sitta och njuta av fredagskvällen.

Nu har vi tittat på Let’s dance och väntar på att röstningen ska bli klar. Sedan blir det sängen.

Det har varit en lugn och skön dag idag 💜

Godnatt 😊

En kommentar