Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 20 januari 2023

Det har varit en bra dag på centrumskolan. Tiden går fort och alla mina lektioner har gått bra idag. Efter jobbet mötte jag upp Mats på Maxi och vi handlade skaldjur till kvällen.

När jag kom hem somnade jag i soffan fast jag inte hade tänkt det. Antagligen behövde jag det.

Fredagsmyset bestod som sagt var av skaldjur och lite chark. Mats gjoder en god citronaioli som vi doppade räkorna i. Ikväll blev det även två ostron var. Till efterrätt åt vi chokladpudding för jag blev så sugen på det idag. Det var superlängesdan vi åt chokladpudding.

Nu ikväll är det minusgrader igen.

Ikväll är det handboll på tv? Tittar ni? Sverige mot Island och ikväll är det Thulin som står i mål, vilket kändes oväntat.

Vi har även eller rättare sagt jag har funderat ikväll på överraskningen som ska ske imorgon med Lena och Toni. Jag har gissat för fullt fast inget av det jag har sagt känns som något som Toni- och Lenagrej. Ja, jag får helt enkelt vänta och se.

När jag svarade på Christels frågor igår så blev jag lite sugen på att svara på lite frågor till och hittade dessa frågor, lär känna varandra bättre. Här kommer mina svar, ett sätt att berätta lite mer om vem jag är.

 1. Vad längtar du efter? Jag kan längta efter mina barn och ha dem samlade är det bästa jag vet. Jag kan även längta efter barnbarn.
 2. Vilken är den vackraste plats du känner till? Jag vet inte om jag har någon speciell plats som jag tycker är vackrast för alla ställen är vackra och det beror på sammanhanget. Öland har många fina ställen som tex, Nunnedalen, Äleklinta och Jordtorpsåsen.
 3. Vad anser du är den viktigaste egenskapen hos en vän? Lojalitet och som vill umgås på lika villkor.
 4. Är det något du har drömt om att göra under en längre tid? Vad hindrar dig? Nej, inget. Jag tycker att jag gör det jag vill göra. Det skulle väl vara att resa mer fast då är det ekonomin som sätter stop för det.
 5. Vilket är ditt finaste minne? Jag har många fina minnen så jag vet inte riktigt vilket som är det finaste. Att möta sina barn för första gången är fina minnen. 💜
 6. Vad betyder frid för dig? Att en känner sig lugn och trygg med sig själv.
 7. Om du fick äta middag med vem som helst i världen – vem skulle du välja? Vilken svår fråga … Kanske kronprinsessan Victoria för hon verkar vara en sådan genuin person eller Emma Watson.
 8. Om du skulle få 100 000 kr att spendera idag, vad skulle du göra? Antingen renovera vårt badrum eller åka på en resa med familjen.
 9. På vilket sätt gillar du att bli överraskad? Det finns inget särskilt sätt jag gillar att bli överraskad. Jag gillar alla överraskningar.
 10. Har du någonsin rest själv? Hur var det? Nej, det har jag inte och det är inget jag skulle vilja heller. Jag gillar att ha familj eller vänner med mig.
 11. Beskriv ett enkelt nöje du har. Det skulle var att jag badar året runt.
 12. Vem har lärt dig mest i livet? Det går inte säga att det är någon särskild som lärt mig utan alla de jag mött har bidragit till den jag är idag.
 13. På vilka sätt är du samma person som när du var ett barn? Jag är fortfarande nyfiken och vill hela tiden utvecklas och lära mig nya saker.
 14. Vad skulle du vilja ha mer tid för? Min familj och mina vänner.
 15. Vad är orättvisor för dig? Att världen ser ut som den gör. Att det spelar roll i vilket land en är född och växer upp i, vilka föräldrar en har och vilken ekonomisk bakgrund en har för att en ska lyckas.

Det var mina svar och jag hoppas ni har fått lära känna mig lite till. Svara gärna på frågorna så jag får lära känna dig bättre.

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig fredagskväll, kram Susann 💜

6 kommentarer