Fredagen den 23 oktober 2020

Då har fredagen kommit efter ännu en jobbvecka och som vanligt går veckorna fort. Nu är det snart dags för höstlov, så nästa vecka är jag ledig torsdag och fredag och det ska bli väldigt skönt. Jag känner att jag skulle behöva lite ledigt. Jag har inga planer för de lediga dagarna utan ska bara ta det lugnt och vila, ge mig själv energi.

I helgen har vi inga planer utan vi får se vad som faller oss in, kanske att vi kan ge oss ut i skogen och se om vi hittar några trattisar. Självklart kommer det bli träning och bad fast det gör vi på rutin nu så det räknar jag inte riktigt in som aktivitet.

Ikväll har vi bestämt att vi ska äta räkor och jag har köpt ett vitt vin som vi inte har druckit förut fast jag har bara smakat det och då tänkte jag att det skulle passa bra till räkor. Dessutom är flaskan fin och så brukar jag välja vin ibland, fin etikett tilltalar och då kan jag köpa pga etketten. På den här flaskan är det en fin bild på Mona Lisa. Hur väljer ni vin?

Inatt har jag sovit bra, bara varit uppe en gång och nu på morgonen har jag legat kvar i sängen och bara surfat runt och läst lite bloggar och nu tittar jag in här samtidigt som jag lyssnar på ljudbok. Utomhus ser det ut som solen vill titta fram så jag hoppas på en fin dag och temperaturen ligger på 13 grader så det är fortfarande ganska varmt här i Kalmar.

Nu ska jag göra mig iordning för sista jobbdagen för den här veckan. Jag hoppas dagen går fort och jag kan komma hem och bara njuta av att det är helg. Jag önskar alla en fin fredag, kram Susann.

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *