Fredagen den 25 september 2020 Trött

Idag är jag seg, sover inte så bra om nätterna. Mina tankar flyger hit och dit väldigt ostrukturerat och energikrävande om nätterna.

Jag låg kvar länge i sängen idag, orkade knappt läsa några bloggar. Nu är klockan snart halv tio och utomhustemperaturen ligger på 11 grader och molnigt.

Fredag en efterlängtad dag, känner att jag behöver varva ner eller rättare sagt min kropp behöver det fast själv vill jag alltid så mycket. I helgen är det Ölands skördefest och vi brukar åka över tillsammans med Malin och Urban. Vi får se om de vill åka över på söndag, har inte kollat med dem ännu. Det är en trevlig tradition fast vi har tidigare år åkt på lördagen fast eftersom vi ska ha gäster på lördagskvällen blir det lite mycket för mig om vi skulle göra både och.

Annars är det konstnatten ikväll på Öland och det har jag aldrig varit på. Om jag har vilat i eftermiddag och känner mig pigg är det kanske det vi ska göra…

Nu ska jag snart förbereda mig för att åka till Centrumskolan och idag har jag elevens val med en elev och vi ska göra något i hemkunskapsköket.

Jag önskar alla en härlig fredag 😊💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.