Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 27 januari 2023

Det var inte så här jag hade tänkt mig den här fredagen. Jag hade tänkt att jobba för att sedan åka till Malmö med Annika. Istället får jag vara hemma med feber. Eftersom jag somnade tidigt i går kväll så steg jag upp strax efter sju.

Morgonens väderbild.

Jag har legat strax under 38 grader hela dagen. Jag hade hoppats på att jag skulle vara feberfri nu ikväll. Fast jag har fortfarande lite feber vilket är väldigt tråkigt. Jag har dessutom fått hosta och mina luftrör piper när jag andas. Det sätter sig alltid i luftrören, antagligen för att jag har astma.

Dagen har tillbringats i soffan framför tvn. Jag har varit för trött för att orka något idag. Jag hoppas jag får lite energi imorgon och att jag ör feberfri imorgon. Det skulle ju vara skönt att kunna känna att det är helg utan att jag är sjuk.

Ikväll har jag skjutsat Mats till en fest med jobbet så jag får se när han vill hem. Han trodde inte de skulle hålla på så länge. Han skjutsar alltid på mig så det är klart att jag gör likadant. 💜

Jag har inte orkat läsa mina bloggvänners inlägg, får göra det när jag känner mig piggare. Nu när jag är sjuk så är jag mycket mer känslig för att läsa och sitta framför datorn. Jag känner mig lätt illamående och yr. Det räcker att jag gör detta inlägg.

Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig fredagskväll, kram Susann.

Det blir kallare och kallare hos oss nu.

6 kommentarer