Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 5 maj 2023

Godmorgon, tänkte bara titta in en liten snabbis. Min tand blev lagad provisoriskt igår så det kändes ju bra fast jag var väldigt öm runt tanden hela eftermiddagen och kvällen. Det blev en skön hemmakväll i min ensamhet framför tvn. Det var precis det jag behövde och sedan gick jag och la mig redan klockan 21, hade ju inte sovit så bra natten innan.

I natt har jag sovit sådär eftersom jag vaknar mitt i natten och sedan kan jag inte somna om förrän om någon timme vilket egentligen inte känns så optimalt då jag ska börja tidigare om morgnarna nu när jag arbetstränar. Tydligen lagom till att jag behöver gå upp klockan sju så är jag trött vid den tiden och vill egentligen ligga kvar. Förut så vaknade jag halv sex och var pigg, vad hände?

Idag är det fredag och det är ju alltid skönt när helgen stundar. Jag vaknar upp till ett soligt Lindsdal så dagen ser lovande ut.

I går kväll fick Mats mig att göra något som är väldigt olikt mig. Han tyckte att vi skulle anmäla oss till en padelturnering där en spelar med olika varje match och lottas så en kommer med ungefär lika bra som en själv. Kan ni tänka er att vi anmälde oss och turneringen är på söndag. Jag som egentligen är lite rädd för nya saker, så nu får vi se om det blir någon turnering för det var inte så många som var anmälda och det var tvungen att vara 8 personer. Jag är lite nervös inför detta nya och skrämmande, dessutom är jag inte jättebra på att spela. Ja, ja en lär så länge en lever och att utmana sig är väl för det mesta bra.

Ikväll blir en lugn hemmakväll med skaldjur som tradition bjuder.

Nu måste jag rusa för det är dags att åka till jobbet för lite arbetsträning innan min ordinarie jobbtid. Jag önskar dig en härlig fredag, kram Susann 💜

3 kommentarer