Jag,  Sjukskriven/Arbete

Fredagen den 8 juli 2022

Godmorgon alla fina som tittar in här. Igår blev det inget inlägg för jag var för seg, sur och trött. Igår började dagen sådär då Mats och jag skulle försöka enas om vad vi ska göra på semestern och det slutade med att vi inte kom fram till något och jag var skitsur typ halva dagen.

Som tur var kom Victor och Torun en sväng igår eftermiddag och då kunde jag ju inte gå runt och sura längre. Det var trevligt att de kom och vi hann till och med spela paddel med dem innan de åkte till Byxelkrok vid halv sju på kvällen. De hade köpt kräftor som vi åt innan de åkte, så gott.

Igår regnade det lite till och från och på kvällen kom det en riktig skur och då är det skönt att sitta i uterummet och höra smattrandet på taket. Fast det regnade lite väl mycket och då blir smattrandet lite väl högt.

Mats och jag var en tur till skogen igår kväll innan allt regn kom fast hittade ingen svamp.

Idag skiner solen och det är 15 grader i luften så jag hoppas att det kommer bli en fin dag. Idag ska vi åka och handla inför vår grill och sångkväll imorgon. Vi måste även städa lite så det inte ser för rörigt ut här hemma. Jag vet inte riktigt hur många vi blir ännu fast tror vi kommer landa mellan 8-10 personer. Det kommer bli kul och jag hoppas att vädret är med oss för det är för tråkigt att stå ute och grilla om det regnar.

Vad händer för er idag?

Nu önskar jag er en härlig fredag, kram Susann

2 kommentarer