Jag,  Sjukskriven/Arbete

Frostig morgon ❄

Godmorgon alla fina. Här har jag startat upp denna tisdag. Jag somnade innan klockan 23.00 igår kväll vilket innebär att jag vaknar tidigt. Redan klockan 6.00 slog jag upp mina bruna. Jag låg kvar i sängen och surfade runt på telefonen som jag gör nästan varje morgon. Idag visar termometern minus 2 grader och det är är gråvitt ute med frost på grenar och bilar. Jag hoppas isen på bilrutorna hinner smälta tills det är dags för mig att köra till Centrumskolan.

Jag har ju en massa timmar innan jag ska åka fast tyvärr vågar jag inte göra för mycket här hemma innan jobb. Jag vill hushållar med min energi för det är svårt att veta hur mycket energi jag har för en hel dag med tanke på att jag nästan alltid är helt slut när jag kommer hem från Centrumskolan. Nu kanske ni undrar vad jag gör med all tid? Jag brukar småplocka lite i sakta tempo för jag har märkt om jag gör det i slowmotion så påverkas jag minst. Jag vilar mellan mina aktiviteter för att bibehålla energin och jag kan ibland lyssna på en bok eller titta på tvn. Jag har ju trots allt lärt mig något på min resa tillbaka till ett liv som inte består utav att sova/vila nästan hela tiden. Jag känner att jag går framåt i min utveckling och att skynda långsamt har varit en framgångsfaktor trots att jag själv helst vill springa.

Att ha den här bloggen ger mig mer än vad jag trodde när jag startade den, den första juli 2017. Då var det ett sätt för mig att se mina små framsteg som jag gjorde då, min reflektionsdagbok. Aldrig trodde jag att jag skulle hitta en bloggfamilj som jag tror mig veta mycket om och som jag tror jag känner. Tack till er alla som finns i den här cybervärlden, ni är värdefulla. 💜

En i min bloggfamilj är Christel och hon har en fotoutmaning som jag är med i och dagens ord är kreativt porträtt. Jag har väldigt få bilder på mig eftersom det oftast är jag som står bakom kameran. De bilder jag har är oftast badbilder så det fick bli en undervattensbadbild för det är ju på något sätt jag.

Nu önskar jag er alla en härlig tisdag, kram Susann 💜

4 kommentarer