Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 15 mars 2022

Godkväll alla fina!

Det blev en lugn hemmakväll istället för löpning med Karin och Madeleine. Vi hoppade över träningen för jag tänker att jag ska vila mina fötter lite till.

Det har varit en bra dag på jobbet och tiden går verkligen fort. Jag hade lite planering idag och då gjorde jag ett material som vi kan använda till våra elever för att de ska kunna skatta olika skolrelaterade saker. Sedan utifrån vad eleverna svarar så kan vi planera utifrån det.

I eftermiddag ringde koordinatorn på hälsocentralen och undrade hur det går för mig. Jag berättade att jag inte fick någon sjukersättning från försäkringskassan så då bokade hon in en tid till en läkare för min sjuksrivning går ut nu den sista mars. Eftersom jag varit sjukskriven så länge så kan ju koordinatorn Bette min historia och så hon bokade in mig hos läkaren som jag var hos sist då försäkringskassan ville ha kompletterande uppgifter från läkaren. Nu hoppas jag läkaren fortsätter sjukskriva mig på 50% annars blir det lite jobbigt för mig. Jag är ju inte redo för att jobba mer än 50% som det är nu. Jag känner att jag just nu har en bra balans mellan jobb och fritid och vill gärna ha det så. När sjukskrivningen går mot sitt slutdatum så blir jag alltid lite mer orolig fast jag vill tro att jag inte blir det. Jag brukar få mer tankar som snurrar och stör min koncentration även om jag försöker att inte lägga energi på det som jag inte kan påverka.

Idag har vi bestämt vart vi ska gå på vårt AW på fredag, det blir Söderport och det skulle även vara livemusik där då. Det ska bli kul att umgås med kollegorna en kväll, det var ett tag sedan och när en träffas en kväll så gynnas gemenskapen. Mats har lovat att hämta mig, så jag har chaufför. 😊

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *