Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Gårdagen

Det blev en ganska fullspäckad dag igår. Dagen började med att jag vaknade utvilad, jag hade verkligen sovit gott under natt vilket kändes på morgonen. När jag kom till Ability kände jag mig pigg och mitt mål var såklart att bibehålla status. Jag känner att jag är på väg att accepterar min situation just nu, jag är inte bättre än så här så det är bara att gilla läget vid fokus och koncentrationsuppgifter.

Efter Ability mötte jag upp Mats och hans kollegor på Park Hermina för att äta lunch. Mats enhet och tre andra hade en upplevelsedag i stadsparken tillsammans med deras fyraåringar, ett samarbete med konstmuseumets ateljé. Tre stationer fick barnen uppleva och Mats hade hand om en berättarstation tillsammans med Linda. Jag var där för att filma deras berättelse/teater.

När det var slut i Stadsparken skulle Mats på AW med sina kollegor och då hakade jag på.

Kvällen avslutade vi på Öland, för Mats lillasyster Amalia fyllde år. Vi brukar inte fira fast nu hade jag kommit på en sån bra present så då tyckte jag det var kul att åka över och gratta. Jag hade köpt boken ”Ge ditt barn 100 möjligheter istället för 2”, en handbok och inforbok om jämställdhet och genus. Som förälder kan en få bra tips hur en kan agera och tänka.

När jag kom hem var jag ganska trött, så det blev sängen ganska tidigt. Bara för att jag sovit bra och kände mig pigg orkade jag med dagen och det känns bra i mitt psyke.

2 kommentarer