GodkvĂ€ll 😊

Nu har verkligen vintern kommit till Kalmar. Det började snöa nÀr jag Äkte hem med bussen efter jobbet vid 14.30 och har snöat sen dess. vi har i och för sig inte sÄ kallt utan det ligger runt nollan.

Idag pĂ„ jobbet skojade jag med en kollega som hejar pĂ„ Malmö FF. Han har en Malmöffhalsduk vid sitt skrivbord sĂ„ jag bytte ut den mot tvĂ„ halsdukar, en leksandshalsduk och en Kalmarffhalsduk. Det blev ett roligt inslag i vĂ„r vardag. Glömde ta en bild. đŸ„Ž

Idag nĂ€r jag kom tillbaka till mitt skrivbord efter lunchen sĂ„ ser min dator ut sĂ„ hĂ€r. Det Ă€r en elev med hjĂ€lp av en kollega som satt upp en massa lappar. Visst blir en glad? Det var jĂ€ttefint och snĂ€llt gjort, vilka komplimanger som jag fick idag. 💜

NÀr jag kom hem efter jobbet eller rÀttare sagt gick in pÄ vÄr gata sÄ halkade jag pÄ en isflÀck som gömdes under ett lager pudersnö sÄ nu ser mitt vÀnstra knÀ ut som mannens. Det blev skrapsÄr och det kom faktiskt lite blod. Som tur gick det bra, gjorde bara ont de första stegen efter fast nu Àr det lugnt, bara svider lite som skrapsÄr har en tendens att göra.

Sedan landade jag i soffan och sov en liten stund. Det har blivit lite stÀdning idag Àven om jag inte riktigt har orken. Det fick bli det nödvÀndigaste. Mats har Àven hÀmta bilnyckeln till min bil sÄ den fÄr vi hÀmta nÀr vi kan. TyvÀrr Àr det inga vinterdÀck pÄ sÄ snön kom typ en dag för tidigt. Antagligen hÀmtar vi bilen ikvÀll nÀr Mats kommer hem frÄn repet. PÄ lördag kommer vi hinna byta dÀck pÄ bilen. Sedan ska bilen lÀmnas in igen om ca tvÄ veckor dÄ vi ska byta fjÀdrarna pÄ den eftersom den ena fjÀdern gick sönder för nÄgon vecka sedan.

Innan Mats Äkte pÄ teaterrepet sÄ Ät vi middag, blev potatis- och kasslergratÀng framför Ärets julkalender. Har ni sett julkalendern? Nu sitter jag i soffan och njuter av min ensamhet, vet inte riktigt vad jag ska hitta pÄ. Det blir sÀkert bara lite slötittande pÄ nÄgot pÄ tv.

Nu önskar jag er en fin kvĂ€ll, kram Susann 😊

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *