Godmorgon

Idag gick jag upp innan klockan sju för jag somnade runt 22.00 igår så då kan jag inte sova längre. Jag trodde jag skulle kunna det för jag har vaknat femtielva gånger i natt för att gå på toaletten. Jag hatar de nätterna när toabesköken blir ett störmoment.

Utomhus är det -0 grader och det ligger lite snö på marken efter snöandet igår. Det är rätt skönt att springa när det ligger runt nollan. Vid åtta är det dags att åka hemifrån för att kunna plocka upp Annika inför löpningen och badet. Vi får se om jag kan springa eftersom jag fick ont i min höft efter träningen i torsdags. Jag hoppas jag kan det, för det är lite surt annars. Vi får se hur många vi blir idag, än så länge vet jag att vi blir fyra stycken. Det är väldigt trevligt att springa i grupp och detta har blivit ett bra tillfälle att ses nu i Coronatider.

Efter löpningen blir det hem och äta frukost och sedan ska vi fixa lite för ikväll kommer Annika och jag tror att vi ska laga majsbiffar med ris. Vi behöver handla lite till det och sedan ska jag även sova en stund så jag orkar med kvällen.

Jag önskar alla en trevlig lördag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.