Godmorgon från ett vitt Kalmar

Här sitter jag och bloggar framför dagens avsnitt av julkalendern på tv 1. Och det är ju svaret på dagens fråga i Orsakullans decemberutmaning. Hon frågar just brukar du titta och/eller lyssna på tv/radiokalendern? Det är en tradition i vår familj att titta och har gjort alla år även då barnen varit för små eller för stora och vi fortsätter med traditionen.

Idag ska jag skjutsa Mats till hans möte nu på morgonen för vi kan fortfarande bara köra med volvon även om vi hämtade peugoten i går kväll. Det måste som sagt på vinterdäck på peugoten innan vi kan köra med den. Jag får bli lite tidig till mitt jobb idag fast det gör inget då jag har ett nytt läromedel/program att sätta mig in i, Loops.

Efter jobbet idag ska Annika och jag fixa present till vår chef som fyller 50 år nästa vecka. Vi ska fira henne på måndag och det var bara idag vi kunde fixa present tillsammans. Sedan ikväll ska jag träna med Sweden runners, vi får se hur det är att springa i snö eller om det är lite skottat där vi springer. Sedan blir det nog ett dopp efter, det kommer bildbevis.

Nu önskar jag er en trevlig onsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *