Godmorgon måndag!

Inatt har jag sovit som en stock och jag har inte vaknat en enda gång under natten. Jag vet inte när det hände så det var verkligen skönt att vakna med en utvilad känsla. När Mats åkte till jobbet vid 7 kändes det för tidgt så jag halvslumrade till 8.30 för då gick Samina upp.

Idag vaknade jag upp till en väldigt grå dag och det ser ut som regnet ska ösa ner vilken minut som helst. Temperaturen utomhus ligger på 8 grader så det är ialla fall inte superkallt.

Snart är det dags för Centrumskolan och i eftermiddag ska jag handla och jag hoppas att Samina kan följa med mig. Jag vet inte om hon har skola i eftermiddag eller när hennes föreläsningar är.

Ikväll får det bli tacos, det som jag hade planerat att vi skulle äta i lördags då jag trodde barnen skulle komma hem. Tji fick jag….

Annars brukar måndagar vara en lugn dag efter en helg som oftast tagit mycket energi från mig. Jag försöker tänka smart och fördela och planera min energi även om det kan vara svårt ibland då jag vill mycket.

Jag får väl avsluta detta inlägg med en bild utav papporna i mitt liv som jag såg många hade gjort på sociala medier igår då det var fars dag.

November 2019

Jag önskar alla fina bloggvänner en härlig måndag och en bra start på den här veckan.

Kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.