Godmorgon söndag 😊

HĂ€r har vi vaknat upp till en grĂ„ himmel och 13 grader. Jag hoppas att regnet hĂ„ller sig borta. Idag vĂ€ljer vi att inte trĂ€na pĂ„ gymmet för jag kĂ€nner fortfarande att jag mĂ„ste tĂ€nka pĂ„ min energi. Just nu kommer gymmet ta mer energi Ă€n vad den vad den ger. Jag har kommit fram till att jag behöver se över mina pauser pĂ„ jobbet för att inte min huvudvĂ€rk ska hĂ„lla i sig som den har gjort den hĂ€r veckan. HuvudvĂ€rken Ă€r ju en signal som jag mĂ„ste ta pĂ„ allvar för jag vill inte fĂ„ mer bakslag Ă€n sĂ„. Det svĂ„ra pĂ„ mitt jobb Ă€r att jag inte riktigt har nĂ„gon plats dĂ€r jag kan vila ostört, fĂ„r försöka fĂ„ till nĂ„gon plats som fungerar bĂ€ttre Ă€n nu. Jag har Ă€ven Ă€ndrat mina arbetstider för jag kommer inte ivĂ€g klockan tvĂ„ de dagar jag slutar för eleverna slutar kvart över och ibland Ă€r det svĂ„rt att gĂ„ innan lektionen Ă€r slut. Jag kommer att vara vĂ€ldigt vaksam pĂ„ jobbet nu sĂ„ jag inte gör för mycket som tar för mycket energi. Att vilja mycket har ju varit min akilleshĂ€l hela min resa tillbaka efter olycksfallet. Nu mĂ„ste jag tĂ€nka positivt och se hur lĂ„ngt jag faktiskt har kommit, Ă€ven om det Ă€r svĂ„rt för nu nĂ€r jag jobbar tycker jag ju att jag mĂ„ste ju vara bra och glömmer bort att jag bara jobbar 50%. Att vara snĂ€ll mot sig sjĂ€lv Ă€r svĂ„rt, det Ă€r tur jag har sĂ„ mĂ„nga runtomkring mig som stöttar mig pĂ„ olika sĂ€tt. 💜

Nu Àr det frukost framför nyhetsmorgon och sedan ska Mats till Marie för han skulle hjÀlpa henne att spela in en sÄng pÄ youtube. Marie har en youtubekanal dÀr hon berÀttar om den svenska grammatiken. Hon Àr SFIlÀrare sÄ det Àr ett sÀtt för henne att ge eleverna kunskaper.

Sedan i eftermiddag ska vi eventuellt Äka till skogen tillsammans med Malin och Urban för nu ska det finas trattisar i mÀngder, vilket jag hoppas att vi hittar. Fast om det regnar kommer vi inte Äka.

Vad hÀnder för er idag?

Nu ska jag ÄtergÄ till ftukosten, önskar er en fin söndag, kram Susann

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *