Hänger i luften.

Godmorgon från ett mulet Lindsdal. Temperaturen ligger på 14 grader och regnet hänger i luften. Jag har fortfarande inte tagit på mig långbyxor och strumpor för jag vill att det fortfarande ska vara sommar. Hur gör du, har du långbyxor och strumpor på dig nu eller har du ett visst datum då de åker på?

Idag känner jag mig lite seg och jag har nog fått lite träningsvärk efter löpningen igår kväll. Det blev ju en lite längre runda, vilket jag har längtat efter att kunna springa. Jag vill kunna springa runt en mil igen utan att min kropp ska strejka. Nu känns det som om det målet är inom räckhåll. 😊🏃🏽‍♀️

Idag är det centrumskolan som vanligt och jag har kommit in i jobbet rätt bra tycker jag. Jag visste att det skulle bli en markant skillnad för mig att arbetsträna till att börja jobba. Det har ju med min arbetsmoral att göra och min vilja till att vilja så mycket. Jag märker att jag fortfarande måste träna på att göra lagom mycket för jag har lite huvudvärk lite då och då och oftast fredag är jag lite snurrig. Jag måste se över när jag kan ta mina pauser och vara duktig på att hushållar med min energi när jag är på centrumskolan. Det är ungefär som jag trodde att det skulle vara, svårt för mig att göra lagom. Det blir att jag sover väldigt mycket när jag är hemma och att jag inte gör särskilt mycket här hemma förutom mina löparrutiner och bad. Fast mina träningsrutiner ger mig energi så än så länge har jag inte behövt nalla på dem. Kanske att jag får göra det någon gång ibland. På det stora hela tycker jag att den här terminen har börjat bra och jag ska bara fortsätta att tänka på mig själv och ge mig så mycket kärlek som möjligt i form av olika saker som ger mig mer energi än vad det tar. Att ha positiva tankar och se allt så positivt som möjligt gör att jag kan klara av mycket. Jag försöker alltid tänka att jag väljer att göra istället för måste göra, det ger en liten annan innebörd och lättare att bibehålla positivitet.

Det blev visst många tankar så här på morgonen 😊💜

Nu önskar jag er en fin onsdag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.