Hårdare restriktioner 😒inställd påsk och härligt bad 🏊🏽‍♀️

Idag hade jag och Mats bestämt att vi skulle åka och handla inför påsken när jag kom hem från Centrumskolan. Fast innan vi åkte till affären såg vi att det kommit lokala restriktioner här i Kalmar som börjar gälla imorgon 1 april. Så då kände vi att vi inte kunde träffa min familj till påsk med gott samvete. Vi ställde in så nu kommer bara Samina hem till påsk. Vi hämtade henne ikväll vid stationen Det känns väldigt tråkigt såklart att vi inte kan träffa syrran med familj och pappa fast ändå det rätta i den här situationen. Nu är det inga nya kontakter som gäller så vi kommer hålla oss till vår Coronafamilj som vi har haft hela tiden, Annika, Malin och Urban. Det är de personer som vi träffat inomhus och resten utav våra vänner träffar vi utomhus. Självklart har vi träffat våra barn under hela den här pandemin och såklart har förutsättningen varit att alla varit symptomfria. Så nu till påsk kommer vi träffa Samina och Annika.

Vi fick tänka om med maten till påsk så jag får planera helgens mat imorgon tillsammans med Samina när jag kan tänka. Vi hade ju beställt buffé till påsk fast som tur var kunde vi ändra vår beställning. Vi får vara glada att alla ändå är friska i dessa tider och att pappa har fått sina doser av vaccinet.

Ikväll har jag, Annika och Märit varit vid kallbadhuset och tagit ett kvällsdopp. Det var soldis och vattentemperaturen var 8,8 grader och utomhustemperaturen var på 16 grader. Det var härligt skönt så jag simmade runt lite och ikväll blev jag inte så kall om mina händer. Efter doppet satt vi och njöt utav utsikten över Kalmar slott och drack varm dryck, blåbärssoppa och choklad. Det var väldigt mysigt.

När jag kom hem efter badet så lagade vi mat, spagetti och svampsås med spenat i. Det blev väldigt gott tyckte jag. Nu tittar vi på Mästerkocken och sen kommer jag nog somna ganska tidigt med tanke på att jag inte har sovit i eftermiddag.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Inga Johansson

    Det ändras så man får ha koll

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *