HĂ„rdare restriktioner 😒instĂ€lld pĂ„sk och hĂ€rligt bad đŸŠđŸœâ€â™€ïž

Idag hade jag och Mats bestÀmt att vi skulle Äka och handla inför pÄsken nÀr jag kom hem frÄn Centrumskolan. Fast innan vi Äkte till affÀren sÄg vi att det kommit lokala restriktioner hÀr i Kalmar som börjar gÀlla imorgon 1 april. SÄ dÄ kÀnde vi att vi inte kunde trÀffa min familj till pÄsk med gott samvete. Vi stÀllde in sÄ nu kommer bara Samina hem till pÄsk. Vi hÀmtade henne ikvÀll vid stationen Det kÀnns vÀldigt trÄkigt sÄklart att vi inte kan trÀffa syrran med familj och pappa fast ÀndÄ det rÀtta i den hÀr situationen. Nu Àr det inga nya kontakter som gÀller sÄ vi kommer hÄlla oss till vÄr Coronafamilj som vi har haft hela tiden, Annika, Malin och Urban. Det Àr de personer som vi trÀffat inomhus och resten utav vÄra vÀnner trÀffar vi utomhus. SjÀlvklart har vi trÀffat vÄra barn under hela den hÀr pandemin och sÄklart har förutsÀttningen varit att alla varit symptomfria. SÄ nu till pÄsk kommer vi trÀffa Samina och Annika.

Vi fick tÀnka om med maten till pÄsk sÄ jag fÄr planera helgens mat imorgon tillsammans med Samina nÀr jag kan tÀnka. Vi hade ju bestÀllt buffé till pÄsk fast som tur var kunde vi Àndra vÄr bestÀllning. Vi fÄr vara glada att alla ÀndÄ Àr friska i dessa tider och att pappa har fÄtt sina doser av vaccinet.

IkvÀll har jag, Annika och MÀrit varit vid kallbadhuset och tagit ett kvÀllsdopp. Det var soldis och vattentemperaturen var 8,8 grader och utomhustemperaturen var pÄ 16 grader. Det var hÀrligt skönt sÄ jag simmade runt lite och ikvÀll blev jag inte sÄ kall om mina hÀnder. Efter doppet satt vi och njöt utav utsikten över Kalmar slott och drack varm dryck, blÄbÀrssoppa och choklad. Det var vÀldigt mysigt.

NÀr jag kom hem efter badet sÄ lagade vi mat, spagetti och svampsÄs med spenat i. Det blev vÀldigt gott tyckte jag. Nu tittar vi pÄ MÀsterkocken och sen kommer jag nog somna ganska tidigt med tanke pÄ att jag inte har sovit i eftermiddag.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.