Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Systemkameran

Härliga lördag

Jag kickade igång lördagen som alla andra lördagar, med löpning och bad. Solen sken och et var 2 grader varmt när vi sprang våra fyra kilometrar. Idag tog vi det i väldigt lugnt tempo då jag har fått känningar i benhinnorna på höger ben. Jag vill inte att det ska bli värre därav det lugna tempot. Det gjorde inget för morgonen var ljuvlig och både Marie och jag såg framemot doppet. Idag var det 4,4 grader varmt i vattnet och vi vågade oss lite längre ut från stegen. Det blev till och med lite simning utifrån bryggan, Marie simmade längre ut än mig innan vi vände tillbaka. Belöningen sen när vi står på bryggan är obetalbar eftersom känslan som sprider sig i kroppen efter badet är helt magiskt. Självklart kommer det lite bilder från dagens dopp.

På förmiddagen planerade vi för att börja lite projekt här nere på nedervåningen. Vårt kök skulle behöva nya tapeter så det ska vi åka och se om vi hittar några nu på måndag för imorgon hade affären stängt. Sedan ska vi göra om i vårt gamla vardagsrum där vi hade vårt tv-rum, fast det har vi flyttat till vårt gamla sovrum. I vardagsrummet ska jag ha typ som en loungedel med soffa och fåtöljer, ett rum att umgås i. Rasmus kom med en idé om att bygga en bardisk så nu blir även det ett projekt i vårt vardagsrum. Det ska bli spännande att se om vi får till ett mysigt loungerum med soffhäng och bardel. Nya tapeter får det såklart bli i det rummet också. Det blev mycket tankar och reflektioner kring rummet, så himla roligt och spännande med ett projekt. Vi får passa på när vi har extra hjälp hemma.

Vid klockan ett var vi bortbjudna på utomhuskalas för Felix som fyller 25 år imorgon. Vi träffades ute på Värsnäs och de hade tänt grillen och bjöd på korv med tillbehör. Sedan fick alla gå en liten tipspromenad i skogen och det visade sig att jag hade väldigt liten koll om Felix. Ett perfekt kalas i Coronatider. Systemkameran fick följa med till Värsnäs så det blev lite bilder från kalaset.

Efter kalaset gjorde Mats ritning på vår bardel och så åkte vi iväg och köpte hyllplan på Ikea. Mats och Rasmus tyckte att vi var lagom länge inne på Ikea för klockan var 17.17 när vi parkerade och 17.21 när vi åkte därifrån. Jag höll inte riktigt med dem. Sedan var nästa stopp på Bauhaus där det inhandlades reglar och skruvar. Så nu är projekt vardagsrum igång.