Hela familjen 😊

Det regnade hela vägen till Älmhult fast jag hade det bra bredvid Mats som körde. Jag har sovit få timmar inatt så jag sov mellan Kalmar och Växjö. I Växjö stannade vi och åt lunch innan vi kom till Älmhult. Pappa hade redan kommit. Vi fick fika när vi kom och sedan spelade vi spel medans vi väntade på Malmögänget.

Rasmus och Tova, S och William kom strax efter halv fem och då drack vi bubbel och åt kex och ost till. Det var mysigt med alla samlade, mina barn och Fatimahs barn och några respektive så vi var 15 stycken.

Till middag fick vi 4 olika sorters paj med sallad till. Det var gott. 😊

Efter maten firades alla novemberbarn och vi fick skönsång och presenter.

Runt halv åtta körde pappa hem för han ville inte vara kvar så sent. Dessutom har han fått ont i sin högra höft som gjorde att han ville hem.

Vi avslutade ätandet med marängtårta och sedan lekte vi systemlekar.

Nu ligger alla utspridda i hela huset och ska försöka sova. Det har varit en bra eftermiddag och kväll hos Fatimah och Andreas.

Det är alldeles mörkt, bara min och Mats telefoner som lyser upp rummet. Det är dagens ord i Christels fotoutmaning, Mörker.

Jag valde en bild från en kväll när jag badade. Det är lite läskigt att bada i mörkret och det behövs verkligen lampor som kan lysa upp.

I Kristinas novemberutmaning ställer hon frågan om jag färgar håret eller har min naturliga färg – jag har min egen hårfärg och har aldrig färgat mitt hår. Vet inte om jag någonsin kommer göra det. Valde en bil på mitt långa hår innan jag klippte mig kort.

Nu ska jag sova och önskar er godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. Det är lite läskigt att bada i mörker, samtidigt lockande. Roligt med kalasen som vi äntligen kan ha.

  2. Vacker bild och snyggt hår

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *