Hela familjen 😊

Det regnade hela vĂ€gen till Älmhult fast jag hade det bra bredvid Mats som körde. Jag har sovit fĂ„ timmar inatt sĂ„ jag sov mellan Kalmar och VĂ€xjö. I VĂ€xjö stannade vi och Ă„t lunch innan vi kom till Älmhult. Pappa hade redan kommit. Vi fick fika nĂ€r vi kom och sedan spelade vi spel medans vi vĂ€ntade pĂ„ MalmögĂ€nget.

Rasmus och Tova, S och William kom strax efter halv fem och dÄ drack vi bubbel och Ät kex och ost till. Det var mysigt med alla samlade, mina barn och Fatimahs barn och nÄgra respektive sÄ vi var 15 stycken.

Till middag fick vi 4 olika sorters paj med sallad till. Det var gott. 😊

Efter maten firades alla novemberbarn och vi fick skönsÄng och presenter.

Runt halv Ätta körde pappa hem för han ville inte vara kvar sÄ sent. Dessutom har han fÄtt ont i sin högra höft som gjorde att han ville hem.

Vi avslutade Àtandet med marÀngtÄrta och sedan lekte vi systemlekar.

Nu ligger alla utspridda i hela huset och ska försöka sova. Det har varit en bra eftermiddag och kvÀll hos Fatimah och Andreas.

Det Àr alldeles mörkt, bara min och Mats telefoner som lyser upp rummet. Det Àr dagens ord i Christels fotoutmaning, Mörker.

Jag valde en bild frÄn en kvÀll nÀr jag badade. Det Àr lite lÀskigt att bada i mörkret och det behövs verkligen lampor som kan lysa upp.

I Kristinas novemberutmaning stĂ€ller hon frĂ„gan om jag fĂ€rgar hĂ„ret eller har min naturliga fĂ€rg – jag har min egen hĂ„rfĂ€rg och har aldrig fĂ€rgat mitt hĂ„r. Vet inte om jag nĂ„gonsin kommer göra det. Valde en bil pĂ„ mitt lĂ„nga hĂ„r innan jag klippte mig kort.

Nu ska jag sova och önskar er godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *