Familj,  Sjukskriven/Arbete

Novemberutmaning och Fotoutmaning

Kristina undrar; Söndag idag hur ska du tillbringa din dag?

Så här har min dag varit, jag vaknade i Älmhult hemma hos min syster Fatimah och hennes sambo Andreas. Vi åt frukost tillsammans innan vi åkte hemåt. Malmögänget söderut och vi österut. När vi kom hem vilade jag för jag har sovit dåligt i natt. Jag sover alltid lite sämre när jag inte är hemma i min egen säng. Det var kul att kunna träffa alla och och nu klarar sig mammahjärtat till jul.

Vid klockan 14.00 var vi bjudna till Sigges kalas. Han fyllde 12 år i torsdags så det ska såklart firas. Vi blev bjudna på korv och pommes och sedan banankaka till efterrätt med glass.

Ikväll har vi umgåtts med Victor för det är hans sista kväll här hemma. Imorgon åker han upp till Stockholm och sedan vidare till Tandådalen. Där ska han jobba fram till slutet av april, på Mezzo. Vi lagade god middag och bara umgicks och spelade rummikub ett spel som Victor också tyckte var roligt. Det gick tyvärr inte bra för mig och Victor. Mats vann tre gånger på raken.

Dagens ord i Christels fotoutmaning är RÖD. Det första jag tänker på är att det är julens färg och det är säkert bara för att det närmar sig fort, julen. Valet utav bild blev en vintrig bild så en blir påmind om det som komma skall, snö.

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

2 kommentarer