Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Helt slut đŸ˜©

HĂ€r sitter jag i soffan och undrar nĂ€r jag kan gĂ„ och lĂ€gga mig? Klockan Ă€r inte ens 20.00 ….

Idag har jag haft en lugn dag pÄ Centrumskolan, jag fick lite planeringstid som jag inte hade rÀknat med pga att nÄgra elever inte var i skolan idag. DÄ hann jag förbereda inför imorgon och det Àr alltid skönt att ha lektioner planerade innan. Det blev inget bad i kvÀll och dÀrför somnade jag i soffan vid 16 och sov till klockan 18. Jag kunde knappt vakna nÀr Mats vÀckte mig för att maten var fÀrdig. Han hade lagat lax och potatisgratÀng, sÄ det var bara till att sleva in. Mats hade ingen kör ikvÀll sÄ det passade ju bra att han kunde laga mat nÀr jag var helt slut.

Jag Àr supertrött idag, tror att en del av tröttheten kan bero pÄ pollenhalten för jag brukar alltid vara mer trött den hÀr tiden.

Vid kvart över sju knackade det pÄ dörren och utanför stod Malin. Hon skulle hÀmta boken som jag bestÀllt som vi ska lÀsa i bokklubben. Det Àr Kerstin Ekmans bok Löpa varg som ska recenseras nÀsta gÄng. Det blev en massa prat i tamburen för det kÀndes som det var ett tag sedan vi sÄgs, vi har alltid saker att prat om.

Jag kommer nog lÀgga mig vÀldigt tidigt ikvÀll kÀnns det som. Fast jag vill inte somna för tidigt för dÄ vaknar jag för tidigt och det blir inte bra det heller.

Hur har ni haft det idag?

Kram Susann 💜

2 kommentarer