Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Hemma igen

Igår eftermiddag kom jag hem med tåget från Malmö. Jag passade på att besöka mina barn nu när jag hade sportlov. Det är alltid mysigt att få krama lite på dem och se hur de har det och hur de mår.

Mats hämtade mig på stationen vid tre och då åkte vi till Ikea och åt eftersom jag inte hade hunnit äta lunch innan jag åkte. Jag tog köttbullar och mos, det funkar alltid tycker jag.

Tänk att jag åkte hem för att kunna vara med på löpträningen igårkväll, vet inte riktigt hur jag kunde bli så träningsmotiverad. Fast igårkväll var jag väl inte jättemotiverad för det regnade och blåste ganska mycket. Jag tycker det är svårt att veta vad en ska ha på sig i sådant väder. Det blev en lite tjockare tröja under min löparjacka fast det blev nästan lite varmt ialla fall.

När träniningen började blåste det bara fast sen efter ett tag började det regna igen. Det var fokus på snabba intervaller igår kväll och vi avslutade med benstyrka. Väl hemma i soffan var jag nöjd som alltid över mig själv.

Idag ska jag bara ta det lugnt, plocka lite här hemma och låta tvättmaskinen göra jobbet. Nu till helgen har vi inga planer, får se om vi träffar några.

Ha en bra dag, kram Susann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *