Hemmakväll

Idag har det varit lugnt på jobbet för mig. Jag har kunnat göra den digitala webbrandutbildningen som alla ska göra. Efter jobbet åkte jag förbi Malkars för jag behövde ett kvitto för att få friskvårdsbidrag från jobbet. Tyvärr var det inte bemannat när jag var där så får fixa det i veckan.

När jag kom hem vilade jag och somnade i soffan. Jag vaknade när Mats kom hem strax efter klockan fyra. Jag var inte sugen på att springa ikväll och eftersom varken Karin eller Madeleine kunde ikväll så hoppade vi det. Jag kom på att det var bra om jag inte gjorde något ikväll för imorgon kväll har vi föräldramöte på jobbet så då kommer jag behöva min energi. ibland är det bra om jag tänker till så jag inte tar slut på min energi nu när jag känner att jag är på G. Mina två nätter med sömn har verkligen gjort skillnad och märker det. Jag hoppas att jag nu i fortsättningen kommer sova hela natten utan avbrott.

Ikväll blev det soppa för vi hade vitkål och morötter som började bli gamla. Det blev gott och vi åt knäckebröd till. Vi har bara tagit det lugnt och chillar framför tvn. Vi har även spelat rummikub, ett spel som faktiskt är roligt att spela på två. Det var en bra present Mats fick utav barnen i för tidig farsdagspresent.

Jag hoppas ni haft en bra tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *