Hoppfullt, regler och kvĂ€llsdopp đŸŠđŸœâ€â™€ïž

Idag hÀnde det nÄgot roligt pÄ Centrumskolan. MÀrit, rektorn pratade om att hon tÀnkte att hon hade en öppning till hösten om en lönebidragsanstÀllning till mig pÄ 50%. Det Àr ju precis det jag hade hoppats pÄ. Fast Àn vÄgar jag inte ropa hej för det kommer i sÄ fall bli en ÄrstidsanstÀllning precis som de andra lÀrarna har pÄ skolan och det innebÀr ju att en jobbar mer för att fÄ vara ledig pÄ loven. Jag skulle jobba som om jag hade ca 65% i veckorna och det vet jag ju inte riktigt om jag klarar eftersom jag klarade ju inte 75% nÀr jag arbetstrÀnade. Fast jag hoppas att jag kommer klara det för en tjÀnst Àr ju det jag hoppats pÄ.

Jag ringde min handlÀggare pÄ försÀkringskassan för att fÄ info hur de tÀnker kring en lönebidragsanstÀllning pÄ 50% och sjukpenning pÄ 50%. Det kanske kommer bli ett problem med ÄrstidsanstÀllning eftersom det blir mer Àn 4 timmar Äer dag och dÄ kommer det att ses som om jag jobbar 75% Àven om jag har en 50% anstÀllning och kan i sÄ fall bara fÄ sjukpenning pÄ 25% eftersom jag inte har haft det kollektivavtalet som förskollÀrare. Ibland kan jag tycka att en del regler blir lite begrÀnsade. Jag hoppas att beslutet till slut ÀndÄ blir att jag fÄr anstÀllningen pÄ 50% och sjukersÀttning pÄ 50%. Min handlÀggare pÄ arbetsförmedlingen har jag inte fÄtt tag pÄ idag. Han skulle vara tillbaka pÄ torsdag och dÄ fÄr jag försöka nÄ honom igen för att se vad han kan berÀtta om en sÄdan anstÀllning.

PÄ det stora hela Àr jag ÀndÄ glad för jag trivs pÄ Centrumskolan och tror att det kommer bli vÀldigt bra.

NÀr jag var pÄ vÀg hem ringde jag Malin för jag var glad och ville berÀtta nyheten om min anstÀllning. Jag frÄgade om hon hade tid för en fika och det hade hon sÄ jag köpte med mig wienerbröd som vi firade pÄ. Hon blev sÄklart glad för min skull och det kÀndes skönt att berÀtta för nÄgon direkt.

NÀr Mats kom hem hade han köpt en orkidé som grattis till min glada nyhet som jag berÀttade över telefonen pÄ vÀg till Malin.

Egentligen hade jag behövt sova i eftermiddag fast jag tror att jag var lite för glad för att somna. Jag hoppas pÄ en god natts sömn i natt istÀllet.

Vid 16.45 hÀmtade vi som vanligt upp Karin och Madeleine för att springa och bada. IkvÀll var det tungt att springa, jag och Madeleine började att springa fast sedan fick Madeleine ont i sin höft och jag hade ingen direkt ork sÄ dÄ gick vi en bit istÀllet och sedan varvade vi gÄng och jogg hela vÀgen. Mats och Karin sprang som vanligt fast det blev runt sju kilometer för dem och eftersom de springer fortare sÄ vÀntade de pÄ oss pÄ bryggan. I kvÀll var det soligt fast pÄ bryggan blÄste det fast nÀr vi vÀl hade doppat oss kÀndes det skönt. I luften var det 8 grader och i vattnet 9,1 grader.

NÀr vi kom hem var vi lata och bestÀllde pizza som vi Ät framför tv:n. Nu Àr det dags att lÀgga sig sÄ jag fÄr min skönhetssömn.

Godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.