Familj,  Jag,  Tips

Hotellfrukost 4

Även den här söndagen blev det hotellfrukost. Vi fick även sällskap av Rasmus, Tova, Victor och Sabina. Så himla mysigt, fast vi saknade såklart Samina.

Förra gången tyckte Rasmus att vi skulle äta på Scandic, fast både Mats och jag hade lite fördomar om stället, trodde att det är nog ett B hotell. Eftersom vi egentligen inte vet så var vi ju tvungna att testa.

Mitt omdöme: Det kändes trevligt när vi kom in i receptionen och när vi kom upp där frukosten serverades blev både Mats och jag förvånade. Vi fick nog erkänna att vi hade väldigt mycket fördomar kring hotellfrukosten. Det var ett inbjudande rum där det serverades det mesta. Rummet där vi satt och åt var mysigt möblerat och ljudnivån var behaglig. De serverade dock inga pannkakor fast de hade våfflor och dessutom croissanter. De kändes som de hade bra utbud till mjölk och glutenintoleranta vilket ger plus. Hittills är den här hotellfrukosten den bästa utav alla vi ätit. För 120 kr/pers känns som ett rimligt pris för allt som du får.

Kanske har jag varit lite för positiv i min bedömning av de andra hotellen så nu blir det 4+ av 5.

Vill du läsa mina andra recensioner kan du göra det vi länkarna:

Hotellfrukost 1

Hotellfrukost 2

Hotellfrukost 3

Barnen med respektive var verkligen så fotogenic nu på morgonen😂

4 kommentarer