Familj,  Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Hotellfrukost i Malmö

Innan vi åkte hem från Malmö i söndags åt vi hotellfrukost på Malmö arena hotell. Det är kul att prova nya ställen och det var ett tag sedan Mats och jag åt hotellfrukost. Vi valde detta hotell för det ligger nära Rasmus lägenhet och det är där i restaurangen som han jobbar. Alla blev mätta och nöjda av maten.

Det kändes som det slukade många människor och i rummet fanns det två utplacerade ställen där en kunde ta maten. Rummet låg så en kunde se arenan och känna kylan från isen.

Malmö arena 2019

Hotellfrukosten bjöd på det mesta som en vill ha på en hotellfrukost. Det enda som jag saknade var pannkakor fast de hade så en kunde göra våfflor och då är min man nöjd när han kan avsluta sin frukost med kaffe och våffla. Det som jag vill ha är äggröra, bacon, pålägg, frukter och croissanter och det fanns det. Mitt omdöme om hotellfrukosten är bra så den får 4 av 5. Det är inte den bästa frukosten jag har varit på fast den är ändå så att jag kan komma åter. Kostnad för frukosten var 135 kronor så det var varken dyrt eller billigt.

En kommentar